Ontdek de Kunst van het Zetten

Masterclass door Aletta Teunen

Sluit je aan bij onze exclusieve Masterclass Gladomzetting op vrijdag 5 juli of de Masterclass Flush op vrijdag 13 september, waar je de fijne kneepjes van het zetten leert onder begeleiding van de gerenommeerde Goudsmid Aletta Teunen. Een unieke kans om je vaardigheden te verfijnen in een inspirerende omgeving.

goudsmidutrecht aletta teunen
oorstekers chrysopraas en tourmalijn goudsmid utrecht aletta teunen
goudsmid utrecht aletta teunen workshop

Ontdek de Kunst van het Zetten

Masterclass Zetten; Gladomzettingen, Dun- en Dikwandig

Ben jij klaar om de wereld van zetten te verkennen en je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Stap dan aan boord van onze exclusieve masterclass, waar ik je meeneem op een boeiende reis door de essentiële technieken van gladomzettingen, dun- en dikwandig.

In deze unieke ervaring dompel ik je onder in de kunst van het zetten, waar vakmanschap en precisie samenkomen. Leer hoe je zelf de dikwandige stukken kunt frezen, terwijl ik je begeleidt naar het verfijnde eindresultaat: de perfecte Flush.

Of je nu een doorgewinterde professional bent op zoek naar verfijning of een enthousiaste beginner die de grondbeginselen wil beheersen, deze masterclass biedt voor elk niveau een verrijkende ervaring.

Waar wacht je nog op? Schrijf je nu in en ontdek de geheimen achter de perfecte zet!

Aanmelden voor een Masterclass Zetten

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw Naam
Masterclass Zetten - Gladomzetting
Kosten inclusief materiaal, gereedschap en lunch € 275,-
Masterclass Zetten - Flush
Kosten inclusief materiaal, gereedschap en lunch € 275,-
Algemene voorwaarden Cursus en gebruik atelierruimte

1. Aanmelden

Inschrijven of aanmelden betekent dat u akkoord gaat met onderstaande voorwaarden.

1.1 Alleen volledig ingevulde en ondertekende formulieren worden geaccepteerd.

1.2 Er geldt een maximum van 6 cursisten per groep.

1.3 Als een cursus vol is, kunt u desgewenst op de wachtlijst geplaatst worden.

1.4 Bij aanmelding van minderjarigen is de handtekening van één van de ouders verplicht.

1.5 Deelname aan de cursus is persoonlijk en niet overdraagbaar.

2. Geldigheid inschrijving

2.1 Als uw aanmelding schriftelijk is bevestigd, ontvang u een factuur en kunt u het cursusgeld binnen het aangeven betalingstermijn(en) voldoen. Na ontvangst van het cursusgeld is uw deelname definitief.

2.2 Prijzen

De genoemde prijzen gelden voor het cursusjaar  2024

2.3 Locatie

De cursussen worden gehouden in het atelier van Arte Manual Aletta Teunen (1e etage), Laan van Engelswier 13, 3551 XW Utrecht. Houdt er rekening mee dat er een betaald parkeerbeleid geldt. Kom dus bij voorkeur op de fiets of met openbaar vervoer.

3. Voortijdige beëindiging en tussentijds onderbreken

3.1 Cursisten binden zich voor de totale duur van de door hen gekozen cursus of aantal edel smeedlessen. Ook bij voortijdige beëindiging en tussentijds onderbreken door de cursist blijft de betalingsverplichting van het volledige bedrag bestaan, ongeacht het aantal gevolgde lessen. Een uitzondering hierop kan gemaakt worden in geval van verhuizing buiten een straal van 30 km van Den Haag of medische verklaring. Altijd in goed overleg op papier vastgelegd.

3.2 Uitval lessen

De docente zal elke lesdag gedurende de lestijden aanwezig zijn. Indien dit niet mogelijk is, zal een vervangende lesdag worden gehouden of voor een vervangende docent worden gezorgd.

3.3 Ziekte en verhindering

Bij ziekte of verhindering van de cursist wordt er per cursus de mogelijkheid geboden tot het volgen van 2 inhaallessen in overleg. Inhaallessen bij voorkeur op de lesdagen waarvoor eerder gekozen is. Mits er geen plaatsgebrek ontstaat kunnen er inhaallessen op andere dagen dan voor de gekozen cursus gevolgd worden. Gemiste lessen kunnen ook niet meegenomen worden naar het volgende cursusjaar. Voor de zaterdagcursus zijn er geen inhaalmogelijkheden. Gemiste lessen worden niet terugbetaald of verrekend.

4. Gereedschappen en materialen

Grotere gereedschappen zijn aanwezig en beschikbaar voor gebruik door cursisten. Kleinere handgereedschappen kunnen besteld worden en zijn voor eigen rekening. Materialen die nodig zijn voor de lessen, zijn aanwezig, maar wel voor rekening van de cursist en dienen ter plekke afgerekend te worden.

5.Aansprakelijkheid

Het volgen van een cursus edelsmeden is geheel voor eigen risico. Tijdens de lessen zal er veel aandacht aan veiligheid besteed worden. Aletta Teunen is niet aansprakelijk voor schade, vermissing of verwonding tijdens de lessen. Ook is zij niet aansprakelijk voor eventuele vervolgschade als ziekteverzuim of medische kosten.

5.1 schade

Schade, als gevolg van onoplettendheid en onverantwoordelijk gebruik, toegebracht aan gereedschappen, werkbanken of de werkruimte, worden door Aletta Teunen verhaalt op de cursusdeelnemer. Wij raden aan u altijd WA te verzekeren.

6. Veiligheid

Veiligheid is een collectieve verantwoordelijkheid. Houdt daarom altijd rekening met uw eigen veiligheid en die van uw medecursisten. Het dragen van een veiligheidsbril is daarom verplicht bij het werken met elektrisch gereedschap. Draag dichte schoenen, beschermende kleding, schort of stofjas en draag geen loshangend, lang haar.

Masterclass Zetten

Meld je aan voor een exclusieve masterclass bij Goudsmid Utrecht Aletta Teunen op 5 juli of 13 september, waar je de kunst van het zetten kunt ontdekken. Vergroot je vaardigheden onder begeleiding van een gerenommeerde expert. Mis deze kans niet om je passie om te zetten in een meesterwerk.
Reserveer vandaag nog je plek!

Share This