het juweel driebergen gouden huisjes ring Sieraad in perspectief aletta teunenUNIEKE JUWELENBEURS IN DRIEBERGEN

 

Liefhebbers van bijzondere juwelen, sieraden en horloges houden 9 t/m 11 juni vrij voor alweer de derde editie van Het Juweel op Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen.

Tijdens deze hoogwaardige juwelenbeurs presenteren ruim 25 internationale goud- en edelsmeden, juweliers en horlogespecialisten hun unieke collecties aan het publiek van Het Juweel.

De bezoeker heeft daarmee een keus aan hedendaagse ontwerpen en vintage juwelen die verrassen door hun kwaliteit, originaliteit en vakmanschap. Hoog aangeschreven goud- en edelsmeden uit onder andere Nederland, Zwitserland, Belgie en Engeland vormen het originele aanbod van Het Juweel. De goud- en edelsmeden ontwerpen hun juwelen zelf en voeren het in eigen beheer uit.

Natuurlijk ben ik zelf ook aanwezig op de expositie. Mijn collectie zal bestaan uit een klein overzicht van eerder werk, Sieraad in Perspectief, gebaseerd op luchtfoto’s van Nederland.

Daarnaast een deel van mijn collectie “de Stad” met diverse toepassingen van plattegronden van Utrecht en Amsterdam en de zo typerende grachtenpanden uit de Gouden Eeuw.

Als derde onderdeel zal ik nieuw werk meenemen, gebaseerd op foto’s van graffiti. Ruwere vormen en snelle lijnen gecombineerd met kleurrijke edelstenen zoals roze en groene tourmalijnen, grossulaar, hessoniet en ioliet.  

Kom ook een kijkje nemen bij de expositie, en als u hieronder uw gegevens invoert dan maakt u ook nog eens kans op een vrijkaart voor 2 personen t.w.v. € 15,- p.p. 

 

 

Openingstijden:
Vrijdag 9 juni 2017 van 11:00 tot 19:00 uur
Zaterdag 10 juni 2017 van 11:00 tot 19:00 uur
Zondag 11 juni 2017 van 11:00 tot 19:00 uur

Locatie:
Buitenplaats Sparrendaal
Hoofdstraat 89, 3971 KE Driebergen-Rijsenburg

Entree:
€ 12,50 per persoon bij de online voorverkoop.
€ 15,– per persoon aan kassa tijdens de beursdagen.
Kinderen t/m 14 jaar gratis.

Parkeren:
Direct naast Buitenplaats Sparrendaal is een ruime parkeerplaats. Volg de aanwijzingen van de parkeerregelaars. 

Bereikbaarheid:
Komende van de A12 bij afrit 20 richting Driebergen-Rijsenburg (Hoofdstraat). Na 1.150 meter aan de linkerkant van de Hoofdstraat ziet u de hoofdingang van de buitenplaats.

Openbaar vervoer:
Direct voor Buitensplaats Sparrendaal is een bushalte van Connexxion. Hier stopt Bus 50 vanaf NS station Driebergen-Zeist.

 

Share This