• Facebook

Dwingelderveld, Drenthe

Het afgelopen jaar heb ik heel veel werk verzet. Tot vlak voor de Kerst nog opdrachten gemaakt en afgeleverd. Leveranciers tot wanhoop gedreven. Pakketdienst maar overgeslagen en zelf gaan brengen; toch bang dat pakjes kwijtraken of niet op tijd zouden worden afgeleverd.
Van zoveel “rush” moesten we wel even van afkicken. We hebben grote wandelingen gemaakt over het Dwingelderveld in Drenthe. Gelukkig één dag de zon gezien en gelijk een prachtige zonsondergang! Het was windstil waardoor een prachtige spiegeling in het water te zien was.

  • Facebook

Boomkruinenpad

 

 

 

 

De kerstdagen hebben we met familie in Utrecht doorgebracht. Heerlijk gegeten bij het Wilhelminapark en vooral veel uitgeslapen en boeken gelezen!

 

  • Facebook

Helleborus in bloei

 

Tussendoor ben ik wel in mijn atelier geweest, maar meer om administratie te doen en allerlei kleine klusjes en losse eindjes af te maken. Gelukkig voelt mijn atelier altijd als ‘thuis’ en heb ik tussendoor ook allerlei andere klusjes (echt) thuis gedaan.

 

Alles overzien was 2018 een succesvol jaar!

Ik heb meer eigen collectie verkocht. Hele mooie opdrachten mogen maken. Een nieuw verkooppunt gevonden in Den Haag (Laurie Hermeler) en Maastricht (Mano Design).  In Delft heeft de familie Marks van M-Edelsmeden veel van mijn stadsringen verkocht. Ik heb duidelijke keuzes gemaakt om mijn collectie exclusief te houden, vooral te blijven maken wat ik wil en waar ik goed in ben. Het ambacht en handwerk is belangrijk voor mij. Dat blijft ook in de toekomst op één staan.
Op de woensdag heb ik sinds september hele gemotiveerde cursisten die ook mij weer inspireren. Ze stellen heel veel vragen waardoor ik ook gedwongen ben veel preciezer na te denken over de technische kant van het vak en hoe ik dat duidelijk kan overbrengen. Het dwingt weer tot nadenken en alle wegen die naar Rome leiden te onderzoeken.

Aanstaande maandag ga ik weer goed aan de slag met nieuwe ontwerpen. Ik heb prachtige stenen gekocht waar ik mooie oorbellen in roodgoud van wil maken. Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen van mijn collecties? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief op www.goudsmidutrecht.nl

De kortste dag is weer voorbij en we gaan weer naar de langere dagen toe. Ondanks de kou en weinig licht bloeit de Helleborus uitbundig en zie ik alweer een beetje lente komen. Maar dat zal wel wat “wishful thinking” zijn van mijn kant…

 

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!