Sieraad in Perspectief

 

Draagbare sieraden, die gebaseerd zijn op een foto / verhaal. Typisch Hollandse dingen die terug te vinden zijn in de geografie, rivieren, dijken, polders, weiland of eiland, maar ook architectuur of industrie die Hollandse aspecten hebben, verbeeld in sieraden.

 

Cursus Edelsmeden

Cursus edelsmeden

 

Heb je altijd al graag met je eigen handen mooie dingen willen creëren?
Mijn atelier is ruim ingericht met veel daglicht en ruime werkbanken. Er zijn maximaal tien mensen per dagdeel aanwezig, waardoor iedereen op zijn eigen niveau begeleid kan worden. Er wordt niet klassikaal lesgegeven, iedereen werkt aan zijn eigen project. Dit is kleinschalig en persoonlijk. Plezier staat voorop. 

Je begint met een vrijblijvende kennismaking, hierin kun je je wensen en verwachtingen uiten en kan ik aangeven in welke termijnen je die zou kunnen ontwikkelen. Hierna kun je zelf beslissen hoeveel lessen je wilt afnemen.
Atelier en cursuslocatie: Laan van Engelswier 13, 3551 XW Utrecht

 

Mijn aanbod voor 2019 – 2020:

Cursus – maak je eigen collectie-

 

Onder mijn persoonlijke begeleiding bekijken we je ideeën en ontwerpen, maken we een stappenplan en krijg je begeleiding tijdens het maakproces. Alle ambachtelijke technieken van de edelsmid komen aan bod; van ontwerpen en tekenen tot zagen, vijlen, solderen, schuren en polijsten.

 

Vind je eigen stijl- Cursus Sieraadvormgeving

 

Heb je al een (basis-)cursus of opleiding Edelsmeden gedaan, maar wil je meer verdieping? Ontdekken hoe je jouw eigen stijl en handschrift kunt ontwikkelen?
Leer er meer over tijdens 10 lessen sieraadvormgeving.

 

Huur een werkbank

 

Wil je graag in een goed geoutilleerd atelier een werkbank huren om je eigen werk te maken? Dan kun je per dagdeel een werkbank huren en gebruik maken van apparatuur en groter gereedschap. Klein handgereedschap breng je zelf mee.

Kosten per halve dag: € 35,-
inclusief 21% btw

 

Workshop

 

Voor de onervaren enthousiasteling zijn er twee introductielessen. Je leert de zaag, vijlen, buigtangen en brander gebruiken. Je maakt een eenvoudig sieraad van zilver en leert zo het materiaal en de gereedschappen kennen.

Kosten: € 145 (2 x 2,5 uur)
Inclusief 21% btw

Of wil je met een groepje iets speciaals maken? Vraag dan naar de mogelijkheden om een dagdeel te boeken.

Elkaars trouwringen maken

 

Hoe romantisch! We bespreken wat jullie mooi vinden en zouden willen maken voor elkaar. Daarna lopen we samen door het hele ontwerp- en maaktraject, waarbij ik jullie stap voor stap beide ringen laat maken.

De eerste afspraak voor het ontwerp maken we apart.

 

 

Share This