UNIEKE JUWELENBEURS IN DRIEBERGEN

het juweel driebergen gouden huisjes ring Sieraad in perspectief aletta teunen
  • Facebook

Liefhebbers van bijzondere juwelen, sieraden en horloges houden 9 t/m 11 juni vrij voor alweer de derde editie van Het Juweel op Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen.

Tijdens deze hoogwaardige juwelenbeurs presenteren ruim 25 internationale goud- en edelsmeden, juweliers en horlogespecialisten hun unieke collecties aan het publiek van Het Juweel.

De bezoeker heeft daarmee een keus aan hedendaagse ontwerpen en vintage juwelen die verrassen door hun kwaliteit, originaliteit en vakmanschap. Hoog aangeschreven goud- en edelsmeden uit onder andere Nederland, Zwitserland, Belgie en Engeland vormen het originele aanbod van Het Juweel. De goud- en edelsmeden ontwerpen hun juwelen zelf en voeren het in eigen beheer uit.

Natuurlijk ben ik zelf ook aanwezig op de expositie. Mijn collectie zal bestaan uit een klein overzicht van eerder werk, Sieraad in Perspectief, gebaseerd op luchtfoto’s van Nederland.

Daarnaast een deel van mijn collectie “de Stad” met diverse toepassingen van plattegronden van Utrecht en Amsterdam en de zo typerende grachtenpanden uit de Gouden Eeuw.

Als derde onderdeel zal ik nieuw werk meenemen, gebaseerd op foto’s van graffiti. Ruwere vormen en snelle lijnen gecombineerd met kleurrijke edelstenen zoals roze en groene tourmalijnen, grossulaar, hessoniet en ioliet.  

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!